Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska smärta och ångest vara så förbunden med ensamhet?





Varför kan vi inte bara förenas i mörkret och kylan?
Två våndor är lika med dubbelt mycket ljus och värme!
Varför inte ta ett stort viljesteg och förlösa kärleken
och empatin, och förbarma sej över våra fall ned i intet?
All godhet och medmänsklighet föds ur envishet och lojalitet.
Låt oss vara människor för varandra och dricka ömhet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-24 23:20



Bookmark and Share


  aol
bra skriftat håller med,
2011-11-25

  Stjärnöga
vacker kärlekspoesi..

längtan förenar
även om
mörkret
gör det svårt
att se..

älskar..

"Låt oss vara människor för varandra och
dricka ömhet."
2011-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP