Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må mitt jordiska hjärta sluta banka så vilt




Jag vill vakna ur den här drömmen
Jag är inte min smärta och rädsla
Mitt hjärta bankar så hårt, det är terror
Mardrömmar och paranoia förmörkar mej
och jag ser inga utvägar, förutom kanske döden
Gud förstår mitt elände, trots att det är obegripligt
Gud förbarmar sej just nu med sin gränslösa barmhärtighet
Gud är min sannaste vän och han förlöser min glädje
Gud mjukar upp mitt hårda hjärta och skänker mej en frid
som övergår allt förstånd och förnuft
Gud tänder mitt intellekt som lyfter mina känslor
Gud, min bästa vän, visar mej nya vägar in i ljuset
Jag drömmer inte längre, min ångest är skingrad
för jag lever i Guds medvetande, jag vilar i Hans armar
och jag jublar stilla, för jag ser alla kärlekens möjligheter.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-25 00:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) viktigt att se...kärleken
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP