Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själ kom och knackade på mitt tomma medvetande idag.




Min själ kom och knackade på mitt tomma medvetande idag.
Utarmad och less som jag var, så sa jag: Välkommen!
Min smärta och ångest var som utplånad, och jag kände en
frid och glädje som jag alldeles hade glömt bort i livets mörker.
Änglar dansade för min inre blick och min inspiration var himmelsk.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-25 01:13



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra..
2011-11-25

  Ninananonia VIP
Skönt...
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP