Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska aldrig sluta älska dej





Trots alla våra tillkortakommanden,
alla våra svek, förlamande rädslor,
så ska jag alltid, för evigt, älska dej!
Det som har funnits i kärlek, kan aldrig utplånas.
Trots vår separation, så finns du alltid i min famn.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-25 01:45



Bookmark and Share


  Stjärnöga
en evigt oändligt
vacker
kärleksfamn..
2011-11-26

  Suzy med punkterna
Kärlek dör aldrig, den ändrar bara skepnad.
2011-11-25

    Birgersdotter VIP
Man bär alltid med sig spår av viktiga relationer...ömt skrivet
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP