Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh min ängel, livet har bara börjat



du kom
du kom och tog 
dej in

lyste på min ovilja
med din innersta sanning

brände hål på mina rädslors illusioner
med din okuvliga kärlek

darrande började jag smeka din gåshud
skrattande min åtrå tyst

vi förenades i förälskelsens glädjekyssar
natten glödgat vit och oron svalnade

du kom
du gav dej inte

du visste min längtan
du helade mina sorger
du frigjorde min ömhet
du tog emot mej

du försatte mej i chock
en chock av frid

oh mitt ljuva ljusväsen
jag tror att vi är änglar

mörkrets makter skyr oss
och livet har bara börjat

 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-25 15:17



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
härligt med kärlek Johan!!!
2011-11-25

    lory
så fint.....
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP