Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sunt förnuft

när solen är en regnbåge
kommer den och knackar på

den säger
det är dags att plocka ner
bysthållaren från trädet

när vintern kommer
blir mjölken så kall

och upptinad
skär den sig




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-25 17:13



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Fångar tonlöshet på något sätt, som en isolerad ö, detta är superbt!
2011-11-26

  Kalle.O
Bra!
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson