Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusväsen

  

                                         Själen är gjord utav Kärlek

                                            Allt annat är en illusion

                                                            *

                                                 Vi är Ljusväsen

                                                    Låt oss lysa


                                                  När vi medvetet

                                                dedicerar oss själva

                                                   till att skapa en

                                                mer älskande planet

                                                   så faller det som

                                                      inte är kärlek

                                                        av sin egen 

                                                          döda vikt.






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-11-26 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP