Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ILLUSIONISTEN

Det var I kalahariöknen
Han såg en hägring
Han drack sitt vatten
Han dog uttorkad

Det var illusionisten
som in i det sista
trodde på sig själv




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 2162 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2011-11-26 20:04



Bookmark and Share


  AUDACITY
jävla liberala positivttänkande intelligentdesignfacsister usch
bra text!
2012-04-15

  lodjuret/seglare VIP
Han är nog inte ensam om att finna en hägring och försöka sig på att dricka materia'lismens elixir. Som jag förstår saken är det det vi gör, vi människor, dagligen.
2011-12-14

    papillon
Kvick - "shit happens" - men med djupare botten
2011-12-04

    lory
jättebra...gillar,fantastisk
2011-11-27

  Larz Gustafsson VIP
Illusionen om Richard Dawkins t ex.
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP