Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Självupplevt i mycket unga år


Till Memoarerna (23) "Liemannens fru"

Badade en fin sommardag

Plötslig tog en dam min
lilla barnhand i vattnet
Började långsamt gå
mot djupare vatten

Jag anade ingen fara utan
fortsatte att gå med henne
Trodde att det var en vän till familjen
Vattnet går sedan upp till
halsen på mig och hon fortsätter
att gå med mig i handen

Min mor sitter helt förstelnad
av skräck på stranden

En släkting till mig springer
plötsligt ut i vattnet mot oss
för att rädda mig
När vattnet nästan är vid munnen
släpper plötsligt damen min
hand och simmar iväg bort
och försvinner
Jag kommer i säkerhet
Tack kära släkting för att du
räddade mitt liv som barn

Men vem var hon som tog min hand ?
Vad var hennes syfte ?




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-26 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hua! Ruggiga grejer. Men samtidigt fascinerande, i hennes värld kanske hon tänkte som så, att hon inte ville dö ensam?
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP