Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Living on the edge"

Han skulle ge en kram
men tappade hakan

Han skulle ge en puss
men blev mållös

Han skulle bara
visa för oss andra

att han ville leva sitt liv
på sitt sätt




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-26 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP