Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmärkt sex






Underbart utmärkt sex,
hur många har nånsin det?
Sex - när man heta och glada
simmar tillsammans runt månen 
Sex som sänder chockvågor 
genom kropp och själ

Sex som försätter hela 
varat i innerligaste extas
Sex som katharsis 
och helande kärleksmirakel

Sex - när vi tar av oss 
vårt känslomässiga pansar
tillsammans med någon som 
vill att vi ska ta av det 
och som önskar ta av sitt eget

Sex som ett fördjupande 
av vår dialog istället 
för ett substitut för den
Sex som öppnar alla rum 
i vårt jag 
Sex som är så mycket mer 
än "sex"

Sex där vi håller varandras 
hjärtan ömt i våra händer
medvetna om det heliga 
ansvar det innebär 
Ljuvligt sex som följs av 
morgon och att vi förmår vara 
kvar i vårt intima förbund 
även fast världen kallar

Sex som fyller oss med kraft 
att orka med dagen
Sex som genomlyser oss och 
får oss att skimra brilliant
och bli ännu mer dom vi är.

 







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 279 gånger
Publicerad 2011-11-27 14:20



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Essensen av liv!
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP