Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nynna en sång för de överkörda

 

 

 

sakta ner dej en stund....................... 
sjung för de överkörda mänskorna

stilla dej.... i centrifugens tid ~
nynna en sång för de levande begravda
låt din röst skära genom kistorna av bly 

skär med ditt hjärtas laser 
mörkrets makt skall ej förbli

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-27 15:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!
2011-11-28

    ej medlem längre
Gillar din kraft i denna text-svänger mellan finstämd vädjan och en tordön !
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP