Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julens Goda Frid




Gläns över sjö & strand
Tillsammans går vi hand i hand
Pepparkakor & glögg
Mandel & tilltugg
Jul Jul strålande Jul
Vila från tillvarons strul
i den bästa av tid
Vilosamvaros frid
Tomten kommer med paket
Slut på pyssel & stret
Kan du vissla Johanna
Köttbullar i panna
Senap på skinka
Ut i natten mätta & glada linka
Julens kärlek
Omfamning & smek
gör oss helare & starka
Mot ett bättre år det barka






Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-27 16:36



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Varmt upplyftande inför julen!
2011-11-28

    ej medlem längre
Ditt rim håller hela vägen
Min uppfattning är dock
En ide så trägen
Julen är en chock

För den som är obenägen
Och ser en krock
I vår sägen
2011-11-27

    Birgersdotter VIP
Jättefin
2011-11-27

  mare VIP
Fint ;)
2011-11-27

  Elwania
Finsång så här i advent
2011-11-27

    ej medlem längre
Härlig julstämning!
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP