Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för helande




Käre Gud,
min kropp är sjuk och jag är så rädd, så svag, så ledsen.
Var snäll och hela mej, Herre.
Detta är inte frid, och jag längtar efter frid.
Detta är inte frihet, och jag vill vara fri.
Jag är trött, jag är låg, och min kropp känns som sten.
Bered varje cell att bli född på nytt in i hälsa och glädje,
frid och kärlek.
Du är är sanningen, inte denna illusion.
Du är min befrielse, inte doktorn.
Du är kraften, inte denna sjukdom.
Jag är villig att resa på mej, att släppa allt falskt tänkande,
så att detta falska tillstånd kan upphävas.
Snälla ge mej ett mirakel.
Snälla ge mej hopp.
Snälla ge mej frid.
Jag accepterar Din vilja för mej.
Jag accepterar Din kärlek.
Jag accepterar Ditt helande.
Snälla, käre Gud, hjälp mej.
Ta mej hem.

Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-11-27 17:13



Bookmark and Share


  Feminaz
Du är en sann ordkonstnär så nära orden du själv är, du skapar och delar ditt liv med oss andra. Bön har vingar som bär!
2011-11-27

    ej medlem längre
Ärligheten i din text bör beveka alla Goda makter-må de lyssna!
2011-11-27

  mare VIP
Din bön berör, Gud lyssnar till dig..
2011-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP