Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism




Inspirerad av Tranströmer

Att vakna till väckarklockans signal är som att skjutas upp ur katapulten på drömmens kapsejsade segelflyg.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-28 13:44



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Tranströmmer är en sådan fin människa
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP