Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp fram SOLEN i ditt ljuvliga väsen...




 

...låt värmen tina världen.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-11-28 15:34



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fridfullt...

:)
2011-11-29

    läsmej
Mycket kärlek i få ord
2011-11-28

    Birgersdotter VIP
Så ska de va...
2011-11-28

  Bibbi VIP
Exakt.
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP