Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så jag känner just nu.


Ångest

Jag drabbas av dig när jag är ensam och väntar på mina inre svar. Det sticker till i mitt inre och du är där. Ångest, lämmna mig.
Lämmna mig och mina tankar ifred.
Smyg inte upp bakom mig och försök ta ifrån mig den glädjen jag känner.




Fri vers av Samwise
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-01-16 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samwise