Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behåll dej


Öka kärleken i världen idag

Dras inte med i stressen, 

ytligheten, kylan

Håll dej vaken

Lita på Kraften


Behåll Dej! 

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-28 17:43



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja
2011-11-29

    Birgersdotter VIP
Bra sagt...
2011-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP