Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare än man tror

Han jagar livets mening

Han springer uppför backar och spanar
Han reser världen runt och letar
Han läser så många böcker han kan
bara för att bli lärd och förstå

Han förstår inte att svaret just för
honom finns inom honom : barnasinnet




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-28 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP