Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IVANHOES OKÄNDE SON

Riddaren pussar sin son före matchen med slutna ögon
Riddarna tittar varandra i ögonen
Greppar var sin lans
Hjälmarna på
På en vit häst
På en svart häst
Mot varandra
Lansarna höjs
Riddaren faller till marken orörlig
sonen springer fram och pussar honom
Denna gång har även sonen slutna ögon
Riddarens ögon öppnas




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-29 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP