Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misshandelskonsekvenser

Du vet inte vad du har gjort.
Att jag inte ens kan se filmer i skolan längre,
Kan inte se någon bli slagen.
Utan att känna hur hela jag börjar brinna.
Det triggar igång dåliga
Smutsiga
Tankar igen.
När jag ser en hand greppa efter vad som kunde ha varit
Min hals.
När det
Som kunde ha varit
Mitt blod
Sprutar.




Fri vers av Robothjaerta
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-29 13:33



Bookmark and Share


    Anneli A
Starkt!
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Robothjaerta