Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Shane


Vännen min.

Jag är så lycklig över att ha letat,
och funnit,
en likasinnad.

Jag tror inte du vet.
Hur mycket alla skratt,
hjälper mig på vägen.

Ut ur helvetets brinnande,
lågor.

Du är betydelsefull.
Jag ville bara få det sagt.




Fri vers av Robothjaerta
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-29 21:18



Bookmark and Share


  John B Lund
Tycker den här var vacker och att den har en kraftfull, talande röst.
Det är inget snack liksom. Så, är det.

Jag ville bara få det sagt...

Tack !
2011-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Robothjaerta