Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COLCA CANYON

Tidig morgon
Dimman ligger tät
Tystnad krävs
Vandring mot stupet
Världens näst djupaste Canyon

Väntan
Längtan
Så plötsligt kommer målet
med resan:

Först
Skuggan
Cirkelrörelsen
i spiralform
uppåt

Sedan ser man den

Det är kondoren
som alla väntat på
Mäktig i sin enkelhet
I riktining mot oss och ljuset

Glömmer aldrig denna morgon
Så mäktigt när naturen visar
hur ynklig människan är




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 186 gånger
Publicerad 2011-11-29 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP