Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

inte ens ett tack
glömde du bort
när du kom

och när du gick
var du tyst
som skriket
du tog ifrån mig




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-30 12:00



Bookmark and Share


  AgnesP
Bra!
2011-12-03

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Min spontana reaktion när jag läser din dikt är... OJ!!! Fantastisk! :)
2011-12-01

  Per Blomqvist
Kalasskön bet direkt
2011-11-30

  Anya VIP
En stark text som jag tycker om.
2011-11-30

  cilax VIP
Å, vad fint
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson