Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LERFÖTTERNA BLEV DESS FALL

fanan som halades

juldagen nittioett

var en symbol för oss

som trodde vi hade rätt

vi som försvarade

vi som tog stryk för den

sitter med facit och

lär av historien

 

 

LARZ GUSTAFSSON   30/11 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2011-11-30 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP