Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart nerv


I lyckans kärna finns en svart nerv
Som blöder igenom alla förband
Vid upprepad beröring framträder ett skavsår
Som sprider sig snabbt som kallbrand


Ett hjärta hugget av lyckans ormbett
Sväller snabbt i euforisk psykos
Tills giftet verkar och hjärtslagen dämpas
Och vävnaden övergår i nekros


Men en människa kan leva
Även amputerad av sorg
Fast ett hjärta slår så svagt och ynkligt
När någon bänt upp din bröstkorg





Bunden vers (Rim) av _April
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-01 21:00



Bookmark and Share


    Bellissima
bokmärker
2011-12-13

    ordskalv
Det här är ett av det bästa jag läst! Rysningar. Tack!
2011-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Sådan är människans synd. Den sipprar fram genom all kulturkosmetika.
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

_April
_April