Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pojken och flickan

Jag kan le du kan mig slå Men min respekt du aldrig kommer att nå.
Du kan se på när han mig ner slår du kan skratta när han mig hora fattar du kan le när jag i dina ögon ser.
Han är kär men varför bara se på när hans kärlek med stryk får. Han vågar ej visa eller säga ifrån han är rädd att samma sak få.
Den starka flickan har ej gjort något fel men får stå ut med smärtan som dom ger Hon känner samma sak för pojken som bara ser på hon e kär men kan ej förstå Kommer detta aldrig få ett slut?
kommer pojken och flickan någon gång få ett lyckligt slut?




Fri vers av Blame.it.on.me
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-02 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blame.it.on.me
Blame.it.on.me