Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Analfabeten

nu är det verkligen bråttom

vägen gick in i väggen
huset föll som kort
och morsealfabetet
bestod bara
av en bokstav

tre långa
och ingenting
däremellan




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-02 11:57



Bookmark and Share


  Tomas Söderlund
Dina texter tenderar att tvinga en upp på tå; det är en del tvära kast.
Det är bra.
Och språk som en rubiks kub.
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson