Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimman

En dimma av mörker, en dimma en armé.
En dimma som viskar, en dimma som kan se.

Mörkrets dimma, närmar sig allt mer.
I dimman finns en drake, en demon som ingen ser.

Krigare från himlen drar svärden i sin hand.
Tar strid mot demonen sätter draken i brand.

Kriget utan slut, ingen ber om nöden.
En omöjlig uppgift att segra över döden.




Fri vers av Utopia800125
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-01-16 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Utopia800125
Utopia800125