Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgsamma kärlek

Har aldrig känt en tjej som hon så där.
Har aldrig fattat vem hon egentligen är.

Känner mig så blåst, blåög och korat dum.
Kvar finns jag ensam, sårad, ledsen, sittandes helt stum

Hon som en gång sa, har aldrig känt så här förut.
Kanske var det därför som hon ville göra slut

En kula genom hjärtat. Hon va för bra för att va sann.
Jag gav dig allt jag hade. Var det därför som du försvann?




Fri vers av Utopia800125
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-01-17 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Utopia800125
Utopia800125