Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick en skoluppgift att skriva en dikt om sorg.


Kära lilla mormor.

Jag ville skriva om dig,
men insåg att
du är inte sorg på något sätt,
att du togs ifrån mig,
det är sorg
men aldrig du.




Fri vers av eldkastare
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-07 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare