Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppens uppror

Slit och dra
Jag spyr

Det finns ingen återvändo
Jag måste vidare
Men vill vända om

Kvävs
Av nattens mörker
Av sömnlöshet

Det droppar från taket
Stora guld tårar rinner bed längst väggarna
Mitt inre palats rasar samman

Vågar inte önska
Men gör det i smyg

Hur kan en liten kropp rymma så här mycket
Hat




Fri vers av eldkastare
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-21 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare