Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändlösa nätter

Du tar ett djupt andetag
Andas ut
Luften går ut dig, varje gång
Han inte ringer
Inte verkar bry sig
Inte förstår dina ändlösa nätter

Du ligger vaken och stirrar
På fläckar
Som ännu inte rört sig
Föreställer dig
Hur han sover gott
Omedveten
(Om dina ändlösa nätter)

Du svävar bort i tanken
På hur det skulle vara
Om han var där
Att samtala in på småtimmarna
Ha en arm att sova på
Föreställer dig
Hur han visar förlåt
Att han är kvar när du vaknar

Undrar om han vet
(Om dina ändlösa nätter)

Du sluter ögonen
Tittar upp
Verkligheten kommer ikapp dig; varje gång
Han ringer inte
Han bryr sig inte
Han förstår inte dina ändlösa nätter.




Fri vers av eldkastare
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-07 22:39



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven, med känslor som infinner sig..... Tack för läsningen!
2014-11-07
  > Nästa text
< Föregående

eldkastare
eldkastare