Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLODTÖRSTIG

Med blodskrift ristar de sina namn
Unken är deras andedräkt
Högt ovanför dem flyger korparna

- Det är vissa människor mitt i karrären

Blodtörstiga men kan bara rista
in sina namn i blod




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-02 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP