Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÄSTABUD

Han var blå i ansiktet
Lungorna hade jobbat
för högtryck

Efter att ha hämtat
den blå reserverade sovplatsen
i förrådet,

den för gäster,

började mörkret att sänka sig

och den blå som nu var uppblåst
och matchade ansiktets
kulör

Det var nära och kära
i ett hem där det saknades
en blåsbälg




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP