Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2st hem, så nära varandra men så långt ifrån

Ena dagen dricker man varm glögg
med mandel och russin i lugnets
lilla vrå

I nästa stund befinner man sig i ett
livligt, varmt och ljust Lima och dricker
Pisco Sour

Däremellan har man flugit över Atlantens
stora hav

I riktning mot mitt andra hem




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-03 12:48



Bookmark and Share


    lory
rikedom lyckliga du..
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP