Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6. Mellan in och ut andningen föder jag dessa meningar

Dagar som den här
Blir jag chockad av min vingbredd
Medveten om min makt
Styr världen med min änglablick
Bryter vågors svall
Jag är miljoner människor
Bland kollederade himlakroppar




Fri vers av Ischlabehle
Läst 202 gånger
Publicerad 2011-12-03 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ischlabehle
Ischlabehle