Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7. Framtid

Mörker är vår framtid
Vi försöker förstå vad som händer
Men ingen verkar ha något svar
Jag grät igår
över oss
Staden är alldeles tyst
den svälter

p.s
tillsammans finns ingen hunger




Fri vers av Ischlabehle
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-08 21:06



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
förstår inte slutet
är det för oss (läsaren) eller för dig själv?
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ischlabehle
Ischlabehle