Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svartvita bilder i mörker

Tveklöst tomt och orkeslöst

Min sista energi förpackning är tömd
bortslösad på andra och deras problem

Aldrig mina, alltid för värdelös för mig själv
men få finns kvar för stötta

Många ser heller mitt lidanade som dagens höjdpunkt
en värdelös nolla i en usel komedi

Utan varken mening eller mål
lika smaklös som en av mina meningar

Tvärsnett galenskap och upp och ner
kärleken är hakkors formad och jävligt otäck

Svartvita blider i mörker ur fel perspektiv




Fri vers av Noc
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-01-17 00:14



Bookmark and Share


  WeepingPoet
jag gillade:

"Tvärsnett galenskap och upp och ner
kärleken är hakkors formad och jävligt otäck
Tvärsnett galenskap och upp och ner
kärleken är hakkors formad och jävligt otäck"

Det är oväntade bilder och jag förstår inte riktigt vad du menar me ändå förstår jag lite av det du möjligtvis kände när du skrev det.
Mer oklyschiga formuleringar! =)
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Noc
Noc