Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subtraktion


Den anslutna kanalen
transporterar metafysiska krafter
Kropparnas erfarenheter
är minnen i fast form:
små reseptorer
knutna till varandra
i aktiv ström




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 348 gånger
Publicerad 2011-12-04 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP