Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räddningen




Ersätta tiden
med ett uppträdande
blir dyrt i längden
när kaos
fått grepp om
situationen
och desperation
nått sin höjdpunkt




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2024-04-07 01:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP