Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Samling nr 2 (16) Sömnbrist

Svårt att sova

Läser Dostojevski
somnar inte

Skrapar rost
somnar inte

Tittar på målarfärg som torkar
somnar inte

Lyssnar på tråkiga politiker
somnar inte

Sniffar på din fot
somnar direkt




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP