Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GIVMILD

Det finns de som ger
som knappt någonting har

Det finns de som lever i nuet
fast många andra hade gett upp

Du kanske undrar var ?

Öppna ögonen
och res dig upp
gå ner till parken
vid den där bänken

så ser du uteliggaren som matar duvorna




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-04 01:42



Bookmark and Share


    papillon
Yes - den är okey - och mer extensiell än det mesta som skrivs på denna sajt!
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP