Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄKTERGALEN

Han vaknade mitt i natten
av en vacker sång

Han hörde den dock inte när
han vaknade

Det var en näktergal som sjöng
i hans dröm

Det var även en näktergal som sjöng
utanför hans fönster

Men han hade tyvärr öronpropparna på




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2011-12-04 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP