Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det fanns en man i mitt liv som kunde konsten att kyssas. Det var innan jag upptäckte alla fel han hade. Jag är glad att jag fick uppleva kärleken en stund med honom.


KYSSEN. Den rena äkta

Mitt hjärta är varmt
hjärtat slår fortare än vanligt
Vi står i hörnet av min stenveranda
Solen gassar och
värmer upp stenväggen

Jag känner doften av tandkräm

Så nära står vi
vända mot varann
Jag känner hans andedräkt
mot min mun
Hans heta läppar nuddar mina
Det kittlar lite av hans mustasch
när han rör på huvudet
Han blåser lätt på mina läppar

Jag är lycklig

Han nyper och nafsar
med sina läppar på min mun
Jag svarar tillbaka
med liknande läpprörelser
Vi leker

Det pirrar i hela kroppen
av kärlek

KYSSEN
Den rena äkta
mjukhet och passion
i den kyssen




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 556 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-04 11:38



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fint formulerat den känslan; lekfullheten och längtan
2011-12-07

  PPQ
mycket vackert
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP