Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter fyller mej med underbarligheter!



Jag är sjuk och inlagd på psyket,<

promenerar till datorn på biblan,

och min inbox är fylld av ömhet

och god vilja.

TACK alla underbara poeter, vänner,

och okända för er varma empati!

Det finns hopp för mänskligheten.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-05 12:58



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
önskar dig allt gott ..och hoppas du snart blir friskare...
2011-12-05

    ej medlem längre
Se till att bli frisk , sköt om dig !
2011-12-05

  Suzy med punkterna
Hoppas du snart känner dig piggelin igen och att vi snart ses. Kramar till dig
2011-12-05

  SagaArt VIP
kärlek till dig. varm kram
2011-12-05

  Måna N. Berger
Kram Johan!
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP