Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att gränsla sina gränser.

Flera år senare
piskar jag fortfarande mina hästar
framåt

för att inse att jag varken rider
eller styr.

Men det är jävligt enkelt
att sätta sig gränsle
över sig själv

dra stramt i tyglarna
eller sparka på
som någon typ av dåre.

Och att det där man söker
heter lycka
det känns ju pinsamt banalt
när det piskar i ansiktet




Fri vers av Tina-sol
Läst 212 gånger
Publicerad 2011-12-05 18:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den inre påfösaren driver på oss. Tills - och om - vi får frid i Gud.
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol