Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Puls (Max Poisé & SagaArt)

 

ljuskäglor av skugga är brunnen,
sårad ynnest som ser,
ett liv bortom försvunnen,
oavsett vad som sker?

fångad i en illusion

separation möter helhet
i en parallell puls som kräver aktion
vem vet vad som sker?

livet är inte bara en resa,
inte heller en gårdag,
där vi skrikit oss hesa
skapar obetydlig lag


vägen till ljuset går igenom mörkret
själens mörka natt visar oss sin värld
bildar oss till ett
våra val för oss fram på vår färd


likt summan av alla val
blir spegelbilden ljuv och öm
där ett igår blir ett kval
och imorgon blir en dröm

framtiden är fri
det är när det blir för enkelt det blir svårt
livets puls sjunger sin tysta melodi
morgondagen är vår support

 

 

 




Fri vers av SagaArt VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-05 21:49



Bookmark and Share


    lory
det ska stå mamma mia ...hihi sorry för den lapsusen..
2011-12-06

    lory
mamma mis aperfekt..vilken duet bravo!!!!!!
2011-12-06

    Max Poisé
Kul ! Givande är det att skriva med dig!!
2011-12-06

  PPQ
I like a lot
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP