Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergarderobens upplösning

du har aldrig lärt dig sålla
agnarna från betet du krokat
fast dig själv på

alldeles blå om munnen
av alla sura lingon
skriker du rakt ut

du får skylla dig själv
du måste skyla dig själv
om du inte vill sluta som räv
med skabb och löss och mal

som sakta äter upp
dina väl förvarade vinterpälsar




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-06 09:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text som grälar lite på mig. Stark och fantasirik.
2011-12-06

  Ingela Svenson VIP
vilka konstfärdiga metaforer, om det nu är det, o det inte bara är surrealistiskt? Njutbar läsning hursom!
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson