Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Samling nr 2 (17) "Kameleonten"

Som granen väljer sin barr
så väljer du din lycka,
Ge som du fick av telning,
Brott av de mina ger mig

*

Styrka från dem som gav,
Värme kan man tycka,
Stig in Åklagare, för delning
Kameleont som de ser dig

*

Mun som fick, ger dina dar
Vemod kan man ej trycka,
Sympati, att ge sig själv för helning,
Sluta att hoppas på mig som dig,
ty som vag dimma
i gryning är jag svag




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-06 09:56



Bookmark and Share


    Individ #3
Helt rätt. Ovanlig stil av dig, men jag gillar det verkligen. Jag gillar din finish!
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP